Međutim, muzičar i producent je istinu otkrio tek šest godina kasnije. On je posle svih iskustava priznao da nema nameru da staje pred oltar.

Foto: ATA images

 

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način - rekao je Žika i istakao da je tako bilo najbolje za sve.

Foto: ATA images

 

"U razvodima ne treba tražiti krivca"

- U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo. Sinove sam uvek redovno viđao, jer su obe moje bivše žene razumne i kvalitetne osobe. Decu smo uvek stavljali na pijedestal i sve je moralo da bude u njihovom interesu. Moji sinovi Dušan i Andrija se obožavaju i imaju fenomenalan bratski odnos - pričao je za Hit Informer.

Podsetimo, Žika uživa u ljubavi sa Tijanom Mijailović, iz Kraljeva je i bila je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde sa kojim ima sina.