Gagi i Branka su 2006. godine ekipi emisije "TV lica kao sav normalan svet" otvorili vrata svog doma u Zemunu.

Oni su tada otkrili da su svoj dom izdragili na imanju, na kome je prethodno bila deponija.

- Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Radili smo zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: "Što bih voleo ovde da imam kuću." - rekao je glumac.

Foto: RTS printskrin

 

Na ovo se nadovezala Branka koja je objasnila Draganovu najveću borbu.

- Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista "JDP-a", ja nezaposlena glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac - otkrila je Branka.

Foto: RTS printskrin

 

Oaza mira na Zlatiboru

Slavni par poseduje još jednu kuću na Zlatiboru u koju često pobegnu od gradske gužve, a rado im se pridruži i njihova naslednica Anđela Jovanović sa suprugom Mihailom Dudašem.

Foto: RTS printskrin

 

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima i zelenilom.

Foto: Jutjub printskrin/Al jazzera

 

Ovaj bračni par uživa i da obavlja sve poslove oko kuće, koristeći tako priliku da provedu vreme na svežem vazduhu.

BONUS VIDEO: