Glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u "Boljem životu". Otvoreno govori o novcu koji je tada zarađivala, kao i o izgledu, koji joj je mnogo pomogao u životu.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - ističe Lidija.

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - dodala je bila Lidija za "Prvu".

Foto: ATA images

 

Često se spekuliše da li je otišla pod nož zarad izgleda, a ističe da je kod plastičara samo jednu stvar korigovala.

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija i dodala da je, mimo tih korekcija, sve ostalo prirodno.

- Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba - zaključuje glumica.