MVP NBA lige posle eliminacije od Minesote samo je snimljen na konjičkoj trci u Švedskoj, gde je prisustvovao svojoj najvećoj ljubavi.

A danas se pojavio snimak na internetu, a na kom se vidi kako centar Denvera uživa u Srbiji uz domaću muziku, pevajući DŽejev hit "Sunce ljubavi" u društvu glumca Lazara Nikolića.

To je postalo za samo nekoliko minuta potpuni hit, Jokić je pokazao da ne dominira samo pod koševima, već da ima zavidno i pevačko umeće. 

 

 

Inače, okupljanje reprezentativaca Srbije u košarci je zakazano za 24. jun u Staroj Pazovi, gde će ekipa raditi do 11. jula.

U tom periodu odigraće i dve pripremne utakmice zatvorenog tipa, protiv Holandije i Turske. Nakon toga, sledi put za Lion gde će odmeriti snage sa Francuskom, pre nego što otputuju za Abu Dabi gde ih očekuju mečevi protiv Australije i američkog "drim tima" kao uvertira pred duel početak Olimpijskih igara u Parizu.

Inače, glumac Lazar Nikolić koji se proslavio ulogom Petra u seriji "Kalkanski krugovi" nakon čega je stekao popularnost zbog maestralne glume, nedavno je bio gost emisije "Bindž" gde je otkrio detalje sa ovog projekta, kao i informacije o privatnog životu

Ceo intervju sa mladim glumcem pogledajte ispod:

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...