МВП НБА лиге после елиминације од Минесоте само је снимљен на коњичкој трци у Шведској, где је присуствовао својој највећој љубави.

А данас се појавио снимак на интернету, а на ком се види како центар Денвера ужива у Србији уз домаћу музику, певајући Џејев хит "Сунце љубави" у друштву глумца Лазара Николића.

То је постало за само неколико минута потпуни хит, Јокић је показао да не доминира само под кошевима, већ да има завидно и певачко умеће. 

 

 

Иначе, окупљање репрезентативаца Србије у кошарци је заказано за 24. јун у Старој Пазови, где ће екипа радити до 11. јула.

У том периоду одиграће и две припремне утакмице затвореног типа, против Холандије и Турске. Након тога, следи пут за Лион где ће одмерити снаге са Француском, пре него што отпутују за Абу Даби где их очекују мечеви против Аустралије и америчког "дрим тима" као увертира пред дуел почетак Олимпијских игара у Паризу.

Иначе, глумац Лазар Николић који се прославио улогом Петра у серији "Калкански кругови" након чега је стекао популарност због маестралне глуме, недавно је био гост емисије "Бинџ" где је открио детаље са овог пројекта, као и информације о приватног животу

Цео интервју са младим глумцем погледајте испод:

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...