Par je oduvek želeo prinovu, a sada su otkrili i pol deteta koje će se roditi na jesen. 

Darko iz prvog braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa Marinom sina Alekseja. Sada će mu Katarina podariti devojčicu:  

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko, a na pitanje kako je on reagovao kada je saznao da je Kaća ostala trudna, odgovorio je:

FOTO: Printskrin darkolazicofficial

 

- Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to.

Lazić priznaje da je bilo i suza.

- Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene.

Darko je otkrio kakva je Kaća kao trudnica, da li ima mnogo zahteva: 

- Do juče nije bila, a onda je počela malo da me maltretira. Sve su to lepe i slatke muke, ništa mi nije teško. Ja svima ispunjavam sve želje.

U medijima se spekulisalo da će par dobiti devojčicu, a Lazić je sada to i potvrdio: 

- Devojčica je. Mi smo oboje hteli devojčicu. O imenu još nismo razmišljali, ima vremena, lagano.

 

 

Pevačeva majka je presrećna što će se opet ostvariti u ulozi bake: 

-Moja majka je presrećna. Ona voli decu, ima već četiri unučadi. NJoj je to posle svega što nam se desilo, nešto najlepše. Popila je tri čašice rakije.

Darko i Katarrina su jedno drugom prva ljubav. Pevač ističe da je Kaća znala da će prvo dete dobiti sa njim: 

- Mislim da da. To je tako suđeno da bude, da posle svih ovih godina se mi ponovo nađemo. Ta ljubav nikad nije prestajala skroz, emocije su bile tu. To je sudbinski - zaključio je.

(Blic)

BONUS VIDEO: