Пар је одувек желео принову, а сада су открили и пол детета које ће се родити на јесен. 

Дарко из првог брака са певачицом Аном Севић има ћерку Лорену, а са Марином сина Алексеја. Сада ће му Катарина подарити девојчицу:  

- Лорена зна одавно за то и она је била пресрећна, она обожава децу, а Алексеј је био сав збуњен, мали је још и није знао шта га је снашло, али је рекао да би волео да буде бата - рекао је Дарко, а на питање како је он реаговао када је сазнао да је Каћа остала трудна, одговорио је:

ФОТО: Принтскрин дарколазицоффициал

 

- Па ја сам радио на томе. Једва сам чекао то.

Лазић признаје да је било и суза.

- Ви знате да сам ја веома велики емотивац и да све што је породично, ја попустим јако лако и емотиван сам поготово када су деца у питању. Наравно да је било суза, ја не могу да се суздржим кад то крене из мене.

Дарко је открио каква је Каћа као трудница, да ли има много захтева: 

- До јуче није била, а онда је почела мало да ме малтретира. Све су то лепе и слатке муке, ништа ми није тешко. Ја свима испуњавам све жеље.

У медијима се спекулисало да ће пар добити девојчицу, а Лазић је сада то и потврдио: 

- Девојчица је. Ми смо обоје хтели девојчицу. О имену још нисмо размишљали, има времена, лагано.

 

 

Певачева мајка је пресрећна што ће се опет остварити у улози баке: 

-Моја мајка је пресрећна. Она воли децу, има већ четири унучади. Њој је то после свега што нам се десило, нешто најлепше. Попила је три чашице ракије.

Дарко и Катаррина су једно другом прва љубав. Певач истиче да је Каћа знала да ће прво дете добити са њим: 

- Мислим да да. То је тако суђено да буде, да после свих ових година се ми поново нађемо. Та љубав никад није престајала скроз, емоције су биле ту. То је судбински - закључио је.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: