Ekipa novinara "Kurira" pokušala je da sazna neke zanimljivosti iz Darine prošlosti. Neki od komšija nažalost nisu živi, a neki su se doselili posle Darnog boravka, dok su se neki odselili. Oni koji su ostali u naselju, otkrili su neke pojedinosti. 

Ističu da je Dara ona ista devojčica kao i što je bila:

- Da, Dara je živela ovde. Šta da vam kažem, luda i vrcava je bila, baš kao i sada. Pamtim je kao malu crnu devojčicu koja je često vikala na ostale devojčice zato što nisu znale da pevaju. Evo, vidite onu livadu, tu ih sve skupi, pa kao organizuje neko takmičenje. Ovde je počela da peva, tu su je i zapazili i tako ona ode u zvezde - počela je da priča komšinica iz zgrade u kojoj je Dara boravila: 

- Bila je fino dete. I roditelji su joj bili dobri ljudi. Često sam pitala njenu mamu na koga ona tako pevuši, a ona se šalila kako je na nju talentovana, samo ona nije imala sreće da je neko zapazi. Dara nije završila škole kao neka druga deca, ali smo mi ponosni na nju - rekla nam je komšinica.

Zgrada u kojoj je stanovala pevačica je stara i oronula. Kraj je miran, bez gužve. Još jedna komšinica je dala mišljenje o pevačici. Ona nije živela tu kad i ona, ali zna odakle je potekla: 

- Znam da je Dara živela ovde. Nisam je srela u ovom kraju jer, kako sam čula, čim su joj roditelji umrli, ona je prodala stan, uzela neke njoj drage stvari iz porodičnog doma i više se nije vraćala. Viđam je često po gradu kako se vozika kolima, s obzirom na to da i dalje živi u Novom Sadu - rekla je ova mlađa žena.

(Kurir)

BONUS VIDEO: