Екипа новинара "Курира" покушала је да сазна неке занимљивости из Дарине прошлости. Неки од комшија нажалост нису живи, а неки су се доселили после Дарног боравка, док су се неки одселили. Они који су остали у насељу, открили су неке појединости. 

Истичу да је Дара она иста девојчица као и што је била:

- Да, Дара је живела овде. Шта да вам кажем, луда и врцава је била, баш као и сада. Памтим је као малу црну девојчицу која је често викала на остале девојчице зато што нису знале да певају. Ево, видите ону ливаду, ту их све скупи, па као организује неко такмичење. Овде је почела да пева, ту су је и запазили и тако она оде у звезде - почела је да прича комшиница из зграде у којој је Дара боравила: 

- Била је фино дете. И родитељи су јој били добри људи. Често сам питала њену маму на кога она тако певуши, а она се шалила како је на њу талентована, само она није имала среће да је неко запази. Дара није завршила школе као нека друга деца, али смо ми поносни на њу - рекла нам је комшиница.

Зграда у којој је становала певачица је стара и оронула. Крај је миран, без гужве. Још једна комшиница је дала мишљење о певачици. Она није живела ту кад и она, али зна одакле је потекла: 

- Знам да је Дара живела овде. Нисам је срела у овом крају јер, како сам чула, чим су јој родитељи умрли, она је продала стан, узела неке њој драге ствари из породичног дома и више се није враћала. Виђам је често по граду како се возика колима, с обзиром на то да и даље живи у Новом Саду - рекла је ова млађа жена.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: