- Nikad nisam znao koliko je mali, i psihički i fizički, ludi bivši glumac, Robert de Niro. Danas je De Niro, koji pati od neizlečivog stanja, dočekan ispred zgrade suda silom koja je daleko veća od radikalne levice, MAGA (Make America Great Again) - poručio je Tramp na mreži Truth Social.

On je zaključio da De Nirovi filmovi nisu kvalitetni otkada se pridružio kampanji predsednika, DŽozefa Bajdena, i ocenio da je glumac izgledao ''patetično i tužno'' tokom konferencije, prenosi Foks njuz.

U utorak su se De Nirovoj konferenciji pridružili i dvojica bivših policajaca koji su bili prisutni tokom upada u američki Kapitol, 6. januara 2021. godine.

AP je naveo da je to bio pokušaj Bajdena i njegove kampanje da predsedničku trku fokusiraju na upad ekstremnih Trampovih pristalica na Kapitol 2021. nakon što je on izgubio na predsedničkim izborima.

- Mi NJujorčani smo ga nekada tolerisali kada je bio samo još jedan us***i trgovac nekretninama koji se maskirao kao velika zverka. Volim ovaj grad.

Ne želim da ga uništim. Donald Tramp želi da uništi ne samo grad već zemlju, i, na kraju, mogao bi da uništi svet - upozorio je De Niro.

BONUS VIDEO:

(Kurir)