- Никад нисам знао колико је мали, и психички и физички, луди бивши глумац, Роберт де Ниро. Данас је Де Ниро, који пати од неизлечивог стања, дочекан испред зграде суда силом која је далеко већа од радикалне левице, MAGA (Make America Great Again) - поручио је Трамп на мрежи Truth Social.

Он је закључио да Де Нирови филмови нису квалитетни откада се придружио кампањи председника, Џозефа Бајдена, и оценио да је глумац изгледао ''патетично и тужно'' током конференције, преноси Фокс њуз.

У уторак су се Де Нировој конференцији придружили и двојица бивших полицајаца који су били присутни током упада у амерички Капитол, 6. јануара 2021. године.

АП је навео да је то био покушај Бајдена и његове кампање да председничку трку фокусирају на упад екстремних Трампових присталица на Капитол 2021. након што је он изгубио на председничким изборима.

- Ми Њујорчани смо га некада толерисали када је био само још један ус***и трговац некретнинама који се маскирао као велика зверка. Волим овај град.

Не желим да га уништим. Доналд Трамп жели да уништи не само град већ земљу, и, на крају, могао би да уништи свет - упозорио је Де Ниро.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)