U zajedničkoj akciji Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PS Novi Beograd, otkriven je identitet lica koja su dana 25.05.2024. godine u jednoj beogradskoj kafani u saizvršilaštvu izvršili krivično delo Teška telesna povreda na štetu oštećene S.D. i krivično delo Laka telesna povreda na štetu oštećenog A.D - navodi se u saopštenju.

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenih N.B. (51) i A.G. (52) koje su oštećeni prepoznali kao izvršioce krivičnih dela, a javni tužilac će dana 30.05.2024. godine okrivljene saslušati na sve navode krivične prijave - naveli su u saopštenju.

Podsećamo, S.D. (39) je u ispovesti za "Blic" juče ispričala da je u provod izašla sa drugaricom. Pred kraj žurke, kako je ispričala, došao je njen muž, inače MMA borac, kojeg je ona zamolila da je otprati do toaleta. U tom trenutku, kada su bili kod izlaza, nju je s leđa udarilo obezbeđenje.

Ubrzo je usledila reakcija njenog supruga, nakon čega su ih radnici obezbeđenja, kako je ispričala, "ugurali u čekaonicu" gde su ih udarali po glavi, rukama i nogama.

(Blic)

BONUS VIDEO: