У заједничкој акцији Трећег основног јавног тужилаштва у Београду и полицијских службеника ПС Нови Београд, откривен је идентитет лица која су дана 25.05.2024. године у једној београдској кафани у саизвршилаштву извршили кривично дело Тешка телесна повреда на штету оштећене С.Д. и кривично дело Лака телесна повреда на штету оштећеног А.Д - наводи се у саопштењу.

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд донели су решење о задржавању окривљених Н.Б. (51) и А.Г. (52) које су оштећени препознали као извршиоце кривичних дела, а јавни тужилац ће дана 30.05.2024. године окривљене саслушати на све наводе кривичне пријаве - навели су у саопштењу.

Подсећамо, С.Д. (39) је у исповести за "Блиц" јуче испричала да је у провод изашла са другарицом. Пред крај журке, како је испричала, дошао је њен муж, иначе ММА борац, којег је она замолила да је отпрати до тоалета. У том тренутку, када су били код излаза, њу је с леђа ударило обезбеђење.

Убрзо је уследила реакција њеног супруга, након чега су их радници обезбеђења, како је испричала, "угурали у чекаоницу" где су их ударали по глави, рукама и ногама.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: