Na zvaničnim sajtovima može se pročitati da je rođen 1977. godine, da govori nekoliko jezika, kao i da je nemački glumac srpskog porekla.

Imajući u vidu da Jadran Malkovič retko daje intervjue, još ređe se pojavljuje na javnim manifestacijama, misterija oko njegovog porekla i dalje je obavijena velom tajne.

Foto: ATA images

 

 

Na pitanje da li mu je čuveni prezimenjak DŽon Malkovič rođak, Jadran je u intervjuu za Hello! rekao:

- Stvarno ne znam. On je iz istog kraja u Hrvatskoj odakle je moja baka. Nikada nisam u potpunosti to ispitao, ali mislim da imamo zajedničke pretke. NJegovo pravo prezime je Maljković, kao i moje, a obojica smo ga promenili jer stranci lome jezik u pokušaju da ga izgovore.

Ipak, ono što najviše zanima ženski svet jeste emotivni status zgodnog glumca. Jadran iza sebe ima jedan brak, koji se završio razvodom.

- Venčali smo se 1999. godine, a razišli deset godina kasnije. Tek nedavno smo se i zvanično razveli - otkrio je.

Sa bivšom suprugom živeo je na relaciji Nemačka-Srbija- Engleska.

- Posle prvobitnog oduševljenja Londonom realnost je počela da "ujeda". Bilo je mnogo dana kad sam se pitao "šta sutra".

 

 

- Najteže mi je bilo što sam ženu doveo u situaciju da napusti sređeni život i dane provodi u neizvesnosti. Ona nije imala razlog da bude tamo, osim zbog mene. A ja sam sve činio iz najbolje namere, u želji da postignem nešto - priznao je Jadran Malkovič, koji sa bivšom suprugom i dalje neguje prijateljske odnose.

- Nas dvoje smo uvek negovali iskren odnos, što je rezultiralo da se raziđemo u miru, ali i da ostanemo prijatelji. Tokom boravka u Londonu shvatili smo da je kraj, da se udaljavamo kao partneri. I danas sam joj zahvalan što je skupila hrabrost i rekla: “Moramo da pričamo”. Isto sam osećao, ali nisam imao snage da to prvi kažem.

BONUS VIDEO: