NJih dve su bile obučene skoro identično, u muško odelo, obe su izgledale snažno i srećno, kao da su dobile bitku.

Foto: Profimedia

 

A ponosna majka nije mogla da sakrije zadovoljstvo na licu zbog privrženosti sa ćerkom.

Foto: Profimedia

 

Odrekla se očevog prezimena

 

Podsećamo, Vivijen je pre nekoliko dana bila u centru pažnje javnosti kada se sazalo da je odbacila prezime svog oca Bred Pita.

Obožavaoci su primetili da je 15-godišnja Vivijen izbacila "Pit" iz svog imena u pozorišnom programu za The Outsiders, brodvejsku produkciju na kojoj je radila sa svojom majkom.

Na spisku je navedena kao "Vivijen DŽoli". Nije poznato da li je ovo ime čisto umetničko ili je i ona napravila zakonsku promenu.

Foto: Profimedia

 

Ipak, mnogi su ovaj potez okarakterisali kao najniži uradac koji ćerka može da zada ocu, a slično ponašanje imaju i ostala deca slavnog para.

I ostala deca se distanciral od Pita

Najstarije biološko dete Breda i Anđeline, Šajlo - upravo je najavila da na 18i rođendan i ona odbacuje prezime slavnog oca, pa se i ona sada preziva samo Šajlo DŽoli.

Foto: Profimedia

 

Pored Šajlo i Vivijen, Bred i Anđelina su roditelji Vivijeninog brata blizanca Noksa, i troje usvojene dece: Zahare (19), Paksa (20) i Medoksa (22).

Od kako su se razveli, deca stoje na strani Anđeline DŽoli, a Bred Pit je kod njih u kući okarakterisan kako alkoholičar sklon nasilju. Glumac je uspešno izbegao ovu etiketu u javnosti, pa svi mediji o njemu pišu sa pohvalama, pogotovo sada kada se zabavlja sa Ines Ramos.