Њих две су биле обучене скоро идентично, у мушко одело, обе су изгледале снажно и срећно, као да су добиле битку.

Фото: Профимедиа

 

А поносна мајка није могла да сакрије задовољство на лицу због привржености са ћерком.

Фото: Профимедиа

 

Одрекла се очевог презимена

 

Подсећамо, Вивијен је пре неколико дана била у центру пажње јавности када се сазало да је одбацила презиме свог оца Бред Пита.

Обожаваоци су приметили да је 15-годишња Вивијен избацила "Пит" из свог имена у позоришном програму за Тхе Оутсидерс, бродвејску продукцију на којој је радила са својом мајком.

На списку је наведена као "Вивијен Џоли". Није познато да ли је ово име чисто уметничко или је и она направила законску промену.

Фото: Профимедиа

 

Ипак, многи су овај потез окарактерисали као најнижи урадац који ћерка може да зада оцу, а слично понашање имају и остала деца славног пара.

И остала деца се дистанцирал од Пита

Најстарије биолошко дете Бреда и Анђелине, Шајло - управо је најавила да на 18и рођендан и она одбацује презиме славног оца, па се и она сада презива само Шајло Џоли.

Фото: Профимедиа

 

Поред Шајло и Вивијен, Бред и Анђелина су родитељи Вивијениног брата близанца Нокса, и троје усвојене деце: Захаре (19), Пакса (20) и Медокса (22).

Од како су се развели, деца стоје на страни Анђелине Џоли, а Бред Пит је код њих у кући окарактерисан како алкохоличар склон насиљу. Глумац је успешно избегао ову етикету у јавности, па сви медији о њему пишу са похвалама, поготово сада када се забавља са Инес Рамос.