Devica - Analitička inteligencija: Iako Device ionako znaju puno, i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko može da pomogne u tome pažnja koju usmeravaju na detalje. One su toga svesne i ako žele da vas nadmudre, prethodno će sve proveriti i naučiti. Devica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte podcenjivati.

Vodolija - Logička inteligencija: Vodolije su poznate po svojoj logičkoj inteligenciji, vide odgovore i rešenja koji drugima izmiču. Mogu da ostanu mirni kad stvari postanu napete. Neće stvari shvatati lično i usredsrediće se na postizanje svojih ciljeva.

Foto: Profimedia

 

Škorpija - Emocionalna inteligencija: Škorpije imaju vrlo čvrst stav kad nastoje da dobiju nešto što žele. Vole da smišljaju planove i načine kako da postignu svoje ciljeve. Budući da su emocionalno inteligentne, lako mogu da budu manipulativne da nateraju druge na postupke koji im mogu omogućiti da ostvare svoje planove. Škorpije katkada mogu da budu previše iskrene.

Strelac - Lingvistička inteligencija: Treba samo da razgovarate sa Strelcem kako biste razumeli njihov sjaj. Oni su vrlo otvoreni, imaju snažan osećaj za dobro i zlo i vrlo su samopouzdani. Ako neko ugrozi njegovo poverenje, Strelac se može osećati prisiljen da dokaže svoju intelektualnu sposobnost. Ako želi da vas nadmudri, Strelac to može da učini bez problema.

BONUS VIDEO: