Девица - Аналитичка интелигенција: Иако Девице ионако знају пуно, и даље непрестано уче. Изненадили бисте се колико може да помогне у томе пажња коју усмеравају на детаље. Оне су тога свесне и ако желе да вас надмудре, претходно ће све проверити и научити. Девица је позната по томе што је најпаметнији хороскопски знак, зато их немојте подцењивати.

Водолија - Логичка интелигенција: Водолије су познате по својој логичкој интелигенцији, виде одговоре и решења који другима измичу. Могу да остану мирни кад ствари постану напете. Неће ствари схватати лично и усредсредиће се на постизање својих циљева.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија - Емоционална интелигенција: Шкорпије имају врло чврст став кад настоје да добију нешто што желе. Воле да смишљају планове и начине како да постигну своје циљеве. Будући да су емоционално интелигентне, лако могу да буду манипулативне да натерају друге на поступке који им могу омогућити да остваре своје планове. Шкорпије каткада могу да буду превише искрене.

Стрелац - Лингвистичка интелигенција: Треба само да разговарате са Стрелцем како бисте разумели њихов сјај. Они су врло отворени, имају снажан осећај за добро и зло и врло су самопоуздани. Ако неко угрози његово поверење, Стрелац се може осећати присиљен да докаже своју интелектуалну способност. Ако жели да вас надмудри, Стрелац то може да учини без проблема.

БОНУС ВИДЕО: