Naime, Mia Borisavljević (40), koja se 2022. godine udala za kolegu Bojana Grujića (38), sa kojim ima dve ćerke.

Foto: ATA images

 

Mia je prokomentarisala razvode svojih kolega Harisa DŽinovića i Dragane Mirković, koji su iznenadili, ali i veoma zaintrigirali javnost.

- Mislim da je Dragani definitivno potreban mlađi muškarac. Navijam da nađe mlađeg dečka. Moj suprug je mlađi od mene dve godine i odlično nam ide u braku. Kada je Haris u pitanju, ne poznajem ga, pa ne znam ni kakva bi mu žena odgovarala. Možda nekad i nije loše biti malo sam, ne postoji recept za uspešnu vezu ili brak, pogotovo u današnje vreme - izjavila je atraktivna pevačica i istakla da nikada nije razmišljala o razvodu niti osetila da neka žena pokušava da joj ugrozi brak sa Grujićem.

Foto: Igor Marinković/ATA images

 

- Nisam nikada razmišljala o razvodu, ali nikad se ne zna. Ne treba živeti sa takvim mislima, nemojte mi ubacivati rovce u glavu jer o tome ne razmišljam. Ne bih se sada razvodila jer ne bih bila u centru pažnje. Šalim se, naravno, niko ne ulazi u brak sa ciljem da se razvede. Mislim da je ova tema zanimljiva medijima u nedostatku boljih. Mnogima su propali razvodi i nisu privukli pažnju kakvu su očekivali. Ukoliko se ja budem razvodila, angažovaću PR-a kako bismo što bolje to plasirali. Svaki kraj je novi početak, a za prošlošću ne treba plakati - zaključila je Mia.

Dragana tužila Tonija

Inače, pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić u procesu su razvoda, a ona je navodno i tužila još uvek zakonitog supruga, o čemu su pisali domaći mediji.

Međutim, sada su isplivali detalji brakorazvodne parnice. Naime, kako se navodi, Dragana je otvorena za svaki vid dogovora, te želi da se na lep i civilizovan način razvede od Bijelića.

(Informer)