Наиме, Миа Борисављевић (40), која се 2022. године удала за колегу Бојана Грујића (38), са којим има две ћерке.

Фото: АТА имагес

 

Миа је прокоментарисала разводе својих колега Хариса Џиновића и Драгане Мирковић, који су изненадили, али и веома заинтригирали јавност.

- Мислим да је Драгани дефинитивно потребан млађи мушкарац. Навијам да нађе млађег дечка. Мој супруг је млађи од мене две године и одлично нам иде у браку. Када је Харис у питању, не познајем га, па не знам ни каква би му жена одговарала. Можда некад и није лоше бити мало сам, не постоји рецепт за успешну везу или брак, поготово у данашње време - изјавила је атрактивна певачица и истакла да никада није размишљала о разводу нити осетила да нека жена покушава да јој угрози брак са Грујићем.

Фото: Игор Маринковић/АТА имагес

 

- Нисам никада размишљала о разводу, али никад се не зна. Не треба живети са таквим мислима, немојте ми убацивати ровце у главу јер о томе не размишљам. Не бих се сада разводила јер не бих била у центру пажње. Шалим се, наравно, нико не улази у брак са циљем да се разведе. Мислим да је ова тема занимљива медијима у недостатку бољих. Многима су пропали разводи и нису привукли пажњу какву су очекивали. Уколико се ја будем разводила, ангажоваћу ПР-а како бисмо што боље то пласирали. Сваки крај је нови почетак, а за прошлошћу не треба плакати - закључила је Миа.

Драгана тужила Тонија

Иначе, певачица Драгана Мирковић и бизнисмен Тони Бијелић у процесу су развода, а она је наводно и тужила још увек законитог супруга, о чему су писали домаћи медији.

Међутим, сада су испливали детаљи бракоразводне парнице. Наиме, како се наводи, Драгана је отворена за сваки вид договора, те жели да се на леп и цивилизован начин разведе од Бијелића.

(Информер)