Мало ко зна да је ћерка овог легендарног глумца удата за његовог колегу.

ФОТО: Википедија

 

Марко Тодоровић се прославио улогом чувеног Милана у "Жикиној династији", а о његовом приватном животу мало се зна.

Глумац чије се реплике и данас цитирају, иза себе је оставио ћерку јединицу - Светлану Лану.

 

 

Наследница легендарног глумца није кренула очевим стопама, али ипак је одабрала професију из исте бранше, а по струци је дипломирани костимограф. Осим у позоришту, Лана ради и као предавач на Факултету примењених уметности.

Фото: АТА имагес

 

О њеном приватном животу се мало зна, али познато је да је пре неколико деценија судбоносно "да" рекла татином млађем колеги, Зорану Цвијановићу. Једном приликом Светлана је говорила о свом супругу:

- Чудно је када се ради са мужем. Мало се бркају лончићи. Зорана није тешко обући. Све што сам му понудила прихватио је. Мада, било је тешко натерати га да се обрије и обуче све елементе костима на генералним пробама - рекла је она тада.

Иако веома популаран Зоран ретко када о свом приватном животу говори у јавности, па се тако мало тога о њему и зна. Ипак, зна се да су током дугогодишњег заједничког живота и љубави која траје деценијама, Зоран и Светлана добили двоје деце.

А ћерка Милена већ неколико година живи у Америци, где се удала и не давно на свет донела ћеркицу, која је учинила новопечене баку и деку пресрећним, јер су се коначно остварили у тој завидној улози.

Стил / Пулс