Једна од најлепших водитељки које Србија има, Драгана Косјерина, удаје се за свог вереника Бојана Пердува. Она је дуго од јавности крила мушкарца који је успео да освоји њено срце, али онда је одлучила да га покаже целом свету.

Фото: РТС принтскрин

 

И након тога није често о приватном животу говорила у јавности, а сада је у свим медијима одјекунула лепа вест - одлучили су да озваниче своју везу и коначно се једно другом закуну на вечну љубав.

Како пише Блиц, свадбена церемонија биће уприличена у једном од најелитнијих београдских хотела. Кумови, породица, колеге и пријатељи окупиће се да будућим младенцима пожеле све најлепше у брачном животу и с њима прославе венчање.

- Тачно је да се Драгана удаје. Свадба ће бити у ресторану на врху хотела како би весеље остало у тајности. Црквено венчање је резервисано за чланове породица младенаца и кумове - прича извор за домаће медије.

Како су се упознали Драгана Косјерина и Бојан Пердув?

 
Драгана и Бојан су се упознали 2018. године, када га је Драгана, и не слутећи како ће се ствари развијати изабрала за свог лекара на препоруку заједничког пријатеља. Будући да је Драгана веома лепа, нежна и негована није изненађујуће да је одмах привукла пажњу младог стоматолога.

 

 

Иако о томе ретко говори, Драгана је једном приликом испричала да јој је веома брзо било јасно да су створени једно за друго. Њихов први први разговор трајао десет сати и било је јасно, јако им је тешко пало раздвајање. 

До данас, за њих кључну улогу за добру везу па и брак има комуникација, спремност да увек једно друго саслушају, да чују мишљење, па макар оно било и другачије. 

Драгана је потом једном приликом открила детаље из њихове везе и како се осећала након што је упознала своју сродну душу.

- Мени се то досад није дешавало. У претходним везама се очекивало безусловно прилагођавање као доказ љубави и посвећености, што никад не резултира срећним крајем. Мени се допада Бојан, мени се допада његов посао, мени се допада његов однос према послу, однос према мом послу, начин на који ме третира. Ту је сплет околности, то што је он стоматолог није ме определило, али је можда мало помогло - изјавила је она својевремено за медије.

 

 

2019. година била је прекретница у њиховој вези, јер су тада и званично посали пар. Након веридбе која је уследила у Грчкој све је постало још бајковитије. Бојан је веома романтичан о чему сведочи и начин на који је сомислио овај прелепи чин.

Драгана и он су шетали Акропољем, када је он из џепа извадио кутију с прстеном, клекнуо и питао водитељку да се уда за њега. Драгана је била веома изненађена, само је стајала и гледала га, што га је у првом маху изненадило и уплашило.

Напокон, кад је успела да дође себи од шока изговорила му је да пристаје, а овај дирљиви тренутак забележили су њихови пријатељи, који су се у том тренутку нашли с њима и били сведоци овог прелепог момента.

 

 

- Видим да је веридба привукла много пажње, али не волим често да говорим о приватним плановима и да затрпавам медије сувишним подацима о својој интими. Разговарамо о томе, идеје већ постоје, али све у своје време - изјавила је тада Косјерина.

Бојан и Драгана су још 2020. године планирали свадбу, али онда је корона одложила њихове планове. Можда је то био испит њихове љубави и сада је јасно да су га положили.

У недељу се очекује спектакуларна свадба будући да су имали скоро 4 године да је испланирају до најситнијих танчина.

Стил