Модна креаторка Верица Ракочевић има троје деце, а једина која је позната јавности је њена ћерка Елена која је била удата за Југослава Карића.

Елену је добила са првим супругом Бораном Караманом, док је сина Миодрага и ћерку Милену добила са Зораном Ракочевићем.

Милена, друга ћерка Верице Ракочевић живи у Њујорку и ради као фотограф.

Фото: Принтскрин Инстаграм/mrakocevic

 

 

- Избегава ме на јавним скуповима - изјавила је једном приликом Верица, а на њеним фотографијама имали смо неколико пута да видимо како њена друга ћерка изгледа.

Иначе, креаторка Верица Ракочевић недавно је жестоко осудила понашање младих девојака, као и оних које због трендова толико претерају са естетским захватима да личе једна на другу.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је без длаке на језику на друштвеним мрежама осудила све младе девојке које прибегавају естетским захватима како би уклониле све несавршености на свом лицу и телу.

- Нигде нисам видела ту количину простаклука код младих девојака колико сам видела код нас. Видела сам можда у неким деловима, земљама, тај неки примитиван, полуобразован свет који нај тај начин опстаје и живи - рекла је она и наставила:

- Просто, ја то сматрам болешћу. Болешћу родитеља који својој деци то дозвољавају. Можете ви на време да научите дете да му је много битније да прочита добре књиге, да види добру представу, да се бави неким послом који ће га испунити и оплеменити него да напумпа задњицу, уста, надогради косу и нокте и да оде на сплав.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: