Наша глумица веома је ангажована када је реч о пројектима, а много лепе ствари јој се дешавају и на приватном плану. Она је у интервјуу за "Блиц" причала о породици и приватним путовањима. Истакла је колико је за њу значајна породица: 

- Ништа не мора да ме врати у детињство, одлучила сам да никада не одрастем и зато се бавим овим послом, тако да сам стално у свом детињству. Поистовећујем се са принцезом Елзом, јер ме људи доживљавају као хладну и затворену особу, што ја заправо нисам. Ту смо на истој црти, а свако од нас мора да пронађе свој пут ка истини. Треба да водимо рачуна о породици. Важна је љубав према ближњима, брату, сестри, родитељима, без обзира да ли су ту или нису, то је једина ствар која нас враћа правим вредностима.

 

 

Јелена је истакла да је за њу породица веома важна: 

- О ближњима не мора чак ни да се брине, довољно је да их некада позовете телефоном, да им кажете да их волите... Љубав се показује на много начина, може да се изговори, покаже, то су мали тренуци. Тек када изгубите некога схватите колико је сваки дан важан, сваки тренутак са особом која вам је драга је непроцењив, јер то већ сутра постаје јуче, а прекосутра наше детињство.

 

 

Пошто је много заузета, Јелена је открила да ли проналази време за породицу и пријатеље: 

- Ми немамо ту прилику да изостанемо са проба, заузети смо доста, а кад дођеш у неке године, застанеш и размислиш, схватиш да си ти господар свог времена и да неће каријера да те загрли сутра. Неке друге ствари су битне. То је једна клацкалица, стално промишљаш и питаш се да ли си добро изабрао, а то никада не можеш да знаш.

Свадба ће се оранизовати ове године: 

- Свадба ће бити ове године, боже здравља.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: