На свом Инстаграм профилу водитељка је сада објавила правила понашања која важе за госте њене емисије и то цео списак.

- Забрањује се улазак у студио док гости не буду прозвани да уђу - гласи прво правило.

- Забрањује се стајање на улазу у студио - навела је Јована и наставила низ:

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

- Забрањује се гледање и запиткивање водитеља у паузи - још једно је од правила Јеремићеве.

Подсетимо, Јована је недавно одговорила на негативне коментаре након гостовања у једној емисији политичког карактера и без длаке на језику одбрусила:

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

- Многи коментаришу да не могу да ме препознају у "Хит твиту", ја им поручујем да не знам за какву су ме сматрали. То, пак говори о њиховом коефицијенту (не)интелигенције и мањку искуства да процене унапред исправно и аналитички тачно. За разлику од већине фотељаша, као и оних који то желе постати, ја се јесам школовала озбиљно за политику и друштвене теме - рекла је Јована, па наставила:

- О томе постојано и неизбрисиво сведоче моје дипломе, победе на међународним такмичењима у дипломатији, као и државним такмичењима у беседништву и републичким такмичењима из српског језика. Мене зову краљицом чувене "Петице", највећег амфитеатра Радомира Лукића на Правном факултету Универзитета у Београду. И то увек буде тако кад се не информишете, а потцените противника, који узгред речено, јесте фатална плавуша са телом Монике Белучи, мозгом Чарлса Буковског, а одлучношћу војводе Живојина Мишића - поручила је Јована.

БОНУС ВИДЕО: