Na svom Instagram profilu voditeljka je sada objavila pravila ponašanja koja važe za goste njene emisije i to ceo spisak.

- Zabranjuje se ulazak u studio dok gosti ne budu prozvani da uđu - glasi prvo pravilo.

- Zabranjuje se stajanje na ulazu u studio - navela je Jovana i nastavila niz:

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

- Zabranjuje se gledanje i zapitkivanje voditelja u pauzi - još jedno je od pravila Jeremićeve.

Podsetimo, Jovana je nedavno odgovorila na negativne komentare nakon gostovanja u jednoj emisiji političkog karaktera i bez dlake na jeziku odbrusila:

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

- Mnogi komentarišu da ne mogu da me prepoznaju u "Hit tvitu", ja im poručujem da ne znam za kakvu su me smatrali. To, pak govori o njihovom koeficijentu (ne)inteligencije i manjku iskustva da procene unapred ispravno i analitički tačno. Za razliku od većine foteljaša, kao i onih koji to žele postati, ja se jesam školovala ozbiljno za politiku i društvene teme - rekla je Jovana, pa nastavila:

- O tome postojano i neizbrisivo svedoče moje diplome, pobede na međunarodnim takmičenjima u diplomatiji, kao i državnim takmičenjima u besedništvu i republičkim takmičenjima iz srpskog jezika. Mene zovu kraljicom čuvene "Petice", najvećeg amfiteatra Radomira Lukića na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. I to uvek bude tako kad se ne informišete, a potcenite protivnika, koji uzgred rečeno, jeste fatalna plavuša sa telom Monike Beluči, mozgom Čarlsa Bukovskog, a odlučnošću vojvode Živojina Mišića - poručila je Jovana.

BONUS VIDEO: