Са Миланом је и дан данас у пријатељским односима, а својевремено је размишљала о суициду због љубавног краха.

- Увек сам била јако љута када ме питају да ли сам ја Милану била само параван. Беснела сам на то питање раније и демонстративно напуштала интервјуе. Не могу да поднесем, зато што шта? Мени за неке ствари нема правдања, за неке ствари нема. Добро, сад је прошло, па као можеш да сублимираш, тако је - рекла је Манојловић, па проговорила о Станковићу.

- Ма, он је лик, он је човек звезда. Он је мистериозан и занимљив, све што треба. Исти је био и остао. Али то баш хоћу да кажем. Мислим да је људима било јако чудно, што сам ја била толико екстровертна. Све идемо, трактор возимо, хранимо кокошке. Много сам приказивала себе у том неком народском, да кажем, смислу. Ја себе не зовем народна певачица, него народска певачица. Он је увек лудео. Сећам се, он је увек држао тај неки: Немој то, немој то, да се не зна то, да се крије то. Он је био мистичан. И то је људима било, чини ми се, неспојиво - испричала је.

Фото:ATA имагес/Инстаграм принтскрин/_marija_manojlovic_

 

Како је рекла, уз Милана се увек осећала лепо и сигурно.

- Могу да ти кажем, добро, од самог старта... Код нас су поставили предрасуду да је због његове боје косе. Због његовог стила, начина облачења и тога. Сви су га прозивали и и из тог разлога нису могли да га повежу са мном која сам као фатална. Да, важила сам за фаталну, као неку, оно, женску. Да, да, опасница. А веруј ми, ја сам то много пута говорила, ја сам се уз њега осећала баш онако како треба - открила је.

- Он је мени и тад био све. И са њим сам мислила да ће то бити до крај живота. Сто посто сам била сигурна. Волела сам га и он мене. Много смо се ми волели. Пет година смо ми били у вези, живели заједно - рекла је Рада Манојловић, па проговорила о њиховом раскиду.

Фото: АТА имагес/Новости/Профимедиа

 

- Не могу да кажем ни да је он крив, ни да сам ја крива. Ужасно је изгледао раскид. Толико ужасно да не знам и да ли је требало. Нисмо се ми никада ни удаљили. Ми смо до последњег дана живели заједно и све је било супер. Али некако ја сам, ваљда, тим својим понашањем и уљуљкивањем направила од њега. Нећу рећи дете, него као, ето, да сам моја мајка. Можда сам ја изгубила неки осећај мушкарца. Откуд знам. Али се десило то да сам се ја заљубила у другог. Нисам ни знала да је моје срце слободно за другог. На крају, кад сам ја почела да размишљам о другоме, мени је било криво. Ја сам хтела да се убијем. Јако ми је било тешко јер је у мени, борила се та нека страст која се као пробудила и нешто што ја имам, што знам да је... Не, није кривица, него што знам да нећу имати са другим - испричала је и наставила:

- Знала сам шта ће и да ће тако да буде. Да, па не може са певачицом да буде свако. Мислим, наш посао није баш идеалан - рекла је.

- Не бих саму себе трпела. Ја да сам можда мушко, не бих неке ствари могла да поднесем. Откуд знам? Зато је Милан за мене у том смислу био идеалан јер он мени није... Није ми ломио крила, он је мени давао мотив, он је мене усмеравао. И што се тиче стајлинга, и што се тиче песама. Ми смо увек на прву знали, ја се сећам кад смо преслушавали песме. Он је мени стварно желео најбоље и увек је био... Јако је био критичан. Он је за мали нокат је био, да ти мозак пробије - каже Манојловићева и открива како је Милан сазнао за другог мушкарца.

Фото: АТА имагес

 

- Да, неко му је јавио. Али, не, не слике неке, сачувај Боже.? Не, не, не. Мога аута паркираног тамо негде. Тако да сам ја мислила да нема шансе. Али, вероватно, по мом понашању... Знаш, ја сам стварно особа која не може неке ствари да крије. Ја кад се охладим, ја се охладим и не кријем ни за јавност. Ја сам толико очигледна кад променим понашање. Једноставно, нешто није у реду, видело се. И много ми је криво што сам дозволила неким страстима да превладају. Опет кажем, не могу да се кајем. Свако је мени донео нешто у живот, неко искуство и нешто сам научила из сваке везе - испричала је Манојловић.

БОНУС ВИДЕО: