Како су медији пренели, Драгана је наводно тужила свог и даље законитог супруга, како би суд поделио њихову имовину и развео их. Међутим, како Курир наводи, истина је потпуно другачија. Неименовани извор тврди да је Драгана, као и увек, отворена за сваки вид договора, као и да је рада да се на најлепши могући начин растане од свог супруга.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Драгана је Тонију још првог дана уручила захтев за развод брака и даље препустила посао адвокатима, који би требало да се договоре и реше случај. Постоји законски рок у ком адвокат и Тони треба да се договре и саопште Драгани да ли хоће да се разведу споразумно или да суд одлучи о разводу и подели имовине - објасио је извор и додао:

- Тони и његов адвокат, колико ја знам, до данас нису одговорили Драгани, али тај рок још увек није истекао, тако да имају још времена да донесу одлуку како ће се све завршити. Што се Драгане тиче, она је од самог почетка била са сваки договор, као што је и познато јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Једна од најпопуларнијих певачица широм региона, Драгана Мирковић, све је изненадила када је саопштила да је после 24 године и двоје деце одлучила да поднесе папире за равод брака од Тонија Бијелића. Како је навела у сапштењу она је дала све од себе да породица опстане, као и да Тони и она већ три године воде одвојене животе и не живе под истим кровом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: