Дуетска песма у коју су ово двоје талентованих уметника уткали сваку емоцију, “угледала је светлост дана” и сви који су је већ чули мишљења су да је стигао огроман хит.

 

Фото: Промо

 

 

Песма чији су творци хитмејкери Млађан Динкић (компоновао музику) и Саша Милошевић Маре, (аутор текста и аранжмана) добила је и екранизацију за коју је овога пута задужен Ведад Јашаревић. А да су Гага и Џенан одмах били свесни да су направили велику ствар, потврдио је и сам певач:

Фото: Промо

 

 

 

- Драго ми је што смо Гага и ја снимили дует и са сигурношћу могу да кажем да имамо хит. Ова девојка много добро пева. А захвалио бих Марету и мом дугогодишњем пријатељу Млађану Динкићу што су направили овако добру песму - казао је Џенан, док Драгана истиче да је за њу ово било као сан:

Фото: Промо

 

 

 - ⁠И даље нисам свесна шта се дешава, на моју велику част и задовољство пресрећна сам што смо успели да остваримо сарадњу. Џенан ми је од старта подршка, седео је са мном у студију док сам певала свој део. Ово је нешто посебно, веома поштујем Џенана и певаћу и њему пратеће вокале (смех)- казала је Драгана која је раније вокално пратила Цецу и Сашу Матића.

Спот за песму "Корак" можете погледати у наставку текста:


БОНУС ВИДЕО: