Наиме, певач Љуба Перућица поделио је кадрове са великог весеља на Инстаграму. Он је прво снимио први плес младенаца, а затим показао да је један од певача који је био задужен за атмосферу био Ацо Пејовић.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм

 

Љуба је потом поделио и кадрове певачице Јане Тодоровић, која је госте бацила у транс, а сви су приметили да је она држала пуну шаку еврића, којим су је гости китили.

Осим њих, на свадби су били и Анастасија Ражнатовић са својим супругом, фудбалером Немањом Гудељем, а она их је све време снимала и показала како су се скоцкали.

Анастасија је имала на себи плаву хаљину, док се Немања одлучио за белу кошуљу и црне панталоне, а осмех нису скидали са лица.

Наш голман Предраг Рајковић такође је био на весељу код Андрије Живковића са трудном супругом Аном Рајковић са којом чека треће дете, а она је све одушевила цветном хаљином и огромним штиклама.

Подсетимо, Андријина изабраница није позната јавности, на друштвеним мрежама се представља као "Елизабет", а, судећи по коментарима које једно другом остављају на Инстаграму и заједничким фотографијама, лудо су заљубљени једно у друго.

Андрија, подсетимо, игра за грчки ПАОК, а својевремено је три године био у Партизану. Управо због живота у Грчкој, на свадби је гостовао и певач који је све сватове одушевио изведбом грчких песама.

Курир/Блиц/