Duetska pesma u koju su ovo dvoje talentovanih umetnika utkali svaku emociju, “ugledala je svetlost dana” i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit.

 

Foto: Promo

 

 

Pesma čiji su tvorci hitmejkeri Mlađan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i DŽenan odmah bili svesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pevač:

Foto: Promo

 

 

 

- Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova devojka mnogo dobro peva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mlađanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pesmu - kazao je DŽenan, dok Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san:

Foto: Promo

 

 

 - ⁠I dalje nisam svesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspeli da ostvarimo saradnju. DŽenan mi je od starta podrška, sedeo je sa mnom u studiju dok sam pevala svoj deo. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem DŽenana i pevaću i njemu prateće vokale (smeh)- kazala je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.

Spot za pesmu "Korak" možete pogledati u nastavku teksta:


BONUS VIDEO: