Bivši pevač „Bijelog dugmeta” zapravo je otac četvoro dece. U prvom braku, još u mladosti, dobio je dve ćerke, Bjanku i Silviju, dok su Zvonimir i Katarina na svet stigli daleko kasnije.

Sin Zvonimir, naime, rođen je 2003, a ćerka Katarina dve godine kasnije.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

 

 

Željko i tri decenije mlađa supruga Ružica naslednicima su dali imena po roditeljima muzičara i tako sačuvali uspomenu na njih.

Od prvog dana potpuno su im posvećeni, njihovim željama i prohtevima, pa i profesionalnim usmerenjima.

Čim je shvatio da mezimac voli muziku, da ima sluha i afiniteta, Željko ga je upisao u muzičku školu, a potom ga angažovao da svira u njegovom bendu.

 

 

Mnogi kažu da su deca Željka Bebeka iz trećeg braka njegova slika i prilika, a da Zvonimir prednjači i kada je reč o karakteru.

− Kao svaki otac, voleo bih da me Zvone prešiša u svakom smislu. Ono što za sada mogu da kažem jeste da je na sceni baš onakav kakav bi trebalo da bude − rekao je ranije rok muzičar, koji je nedavno doneo odluku da ne nastupa više sa svojim kolegama iz benda "Bijelo dugme", uprkos činjenici da ove godine oni obeležavaju jubilej, te planiraju turneju po staroj Jugoslaviji.

Nadalje on će nastupati pod svojim imenom sa bendom u kome se njegov naslednik već ističe.

 

 

Što se Katarine tiče o njenom opredeljenju se još uvek ne zna mnogo.

Željko je pre izvesnog vremena otpevao pesmu "Kćeri moja", za koju se veruje da ju je baš njoj posvetio.

Deca Željka Bebeka iz trećeg braka dobri su mladi ljudi, kojima se on izuzetno ponosi. Naravno, slavni pop muzičar radostan je i zbog svoje dve naslednice iz prvog braka koje su već ostvarene žene.

(Alo)

BONUS VIDEO: