Бивши певач „Бијелог дугмета” заправо је отац четворо деце. У првом браку, још у младости, добио је две ћерке, Бјанку и Силвију, док су Звонимир и Катарина на свет стигли далеко касније.

Син Звонимир, наиме, рођен је 2003, а ћерка Катарина две године касније.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

 

Жељко и три деценије млађа супруга Ружица наследницима су дали имена по родитељима музичара и тако сачували успомену на њих.

Од првог дана потпуно су им посвећени, њиховим жељама и прохтевима, па и професионалним усмерењима.

Чим је схватио да мезимац воли музику, да има слуха и афинитета, Жељко га је уписао у музичку школу, а потом га ангажовао да свира у његовом бенду.

 

 

Многи кажу да су деца Жељка Бебека из трећег брака његова слика и прилика, а да Звонимир предњачи и када је реч о карактеру.

− Као сваки отац, волео бих да ме Звоне прешиша у сваком смислу. Оно што за сада могу да кажем јесте да је на сцени баш онакав какав би требало да буде − рекао је раније рок музичар, који је недавно донео одлуку да не наступа више са својим колегама из бенда "Бијело дугме", упркос чињеници да ове године они обележавају јубилеј, те планирају турнеју по старој Југославији.

Надаље он ће наступати под својим именом са бендом у коме се његов наследник већ истиче.

 

 

Што се Катарине тиче о њеном опредељењу се још увек не зна много.

Жељко је пре извесног времена отпевао песму "Кћери моја", за коју се верује да ју је баш њој посветио.

Деца Жељка Бебека из трећег брака добри су млади људи, којима се он изузетно поноси. Наравно, славни поп музичар радостан је и због своје две наследнице из првог брака које су већ остварене жене.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: