Kako su mediji preneli, Dragana je navodno tužila svog i dalje zakonitog supruga, kako bi sud podelio njihovu imovinu i razveo ih. Međutim, kako Kurir navodi, istina je potpuno drugačija. Neimenovani izvor tvrdi da je Dragana, kao i uvek, otvorena za svaki vid dogovora, kao i da je rada da se na najlepši mogući način rastane od svog supruga.

 

Foto: ATA images

 

 

- Dragana je Toniju još prvog dana uručila zahtev za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i reše slučaj. Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovre i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podeli imovine - objasio je izvor i dodao:

- Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila sa svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti.

Foto: ATA images

 

 

Jedna od najpopularnijih pevačica širom regiona, Dragana Mirković, sve je iznenadila kada je saopštila da je posle 24 godine i dvoje dece odlučila da podnese papire za ravod braka od Tonija Bijelića. Kako je navela u sapštenju ona je dala sve od sebe da porodica opstane, kao i da Toni i ona već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom.

(Kurir)

BONUS VIDEO: