Naša glumica veoma je angažovana kada je reč o projektima, a mnogo lepe stvari joj se dešavaju i na privatnom planu. Ona je u intervjuu za "Blic" pričala o porodici i privatnim putovanjima. Istakla je koliko je za nju značajna porodica: 

- Ništa ne mora da me vrati u detinjstvo, odlučila sam da nikada ne odrastem i zato se bavim ovim poslom, tako da sam stalno u svom detinjstvu. Poistovećujem se sa princezom Elzom, jer me ljudi doživljavaju kao hladnu i zatvorenu osobu, što ja zapravo nisam. Tu smo na istoj crti, a svako od nas mora da pronađe svoj put ka istini. Treba da vodimo računa o porodici. Važna je ljubav prema bližnjima, bratu, sestri, roditeljima, bez obzira da li su tu ili nisu, to je jedina stvar koja nas vraća pravim vrednostima.

 

 

Jelena je istakla da je za nju porodica veoma važna: 

- O bližnjima ne mora čak ni da se brine, dovoljno je da ih nekada pozovete telefonom, da im kažete da ih volite... LJubav se pokazuje na mnogo načina, može da se izgovori, pokaže, to su mali trenuci. Tek kada izgubite nekoga shvatite koliko je svaki dan važan, svaki trenutak sa osobom koja vam je draga je neprocenjiv, jer to već sutra postaje juče, a prekosutra naše detinjstvo.

 

 

Pošto je mnogo zauzeta, Jelena je otkrila da li pronalazi vreme za porodicu i prijatelje: 

- Mi nemamo tu priliku da izostanemo sa proba, zauzeti smo dosta, a kad dođeš u neke godine, zastaneš i razmisliš, shvatiš da si ti gospodar svog vremena i da neće karijera da te zagrli sutra. Neke druge stvari su bitne. To je jedna klackalica, stalno promišljaš i pitaš se da li si dobro izabrao, a to nikada ne možeš da znaš.

Svadba će se oranizovati ove godine: 

- Svadba će biti ove godine, bože zdravlja.

(Blic)

BONUS VIDEO: