Марина Туцаковић била је најбољи и најплодоноснији текстописац на овим просторима, а њеном супругу Фути Радуловићу недостаје како у пословном тако и у приватном смислу.

Александар Фута Радуловић, композитор, пре неколико дана представио је нови пројекат ''Џеј Трибјите бенд'', музички састав који ће изводити песме покојног Џеја Рамадановског, а том приликом, поред осталог проговорио је и о покојној супрузи Марини Туцаковић.

Фото: В.Данилов

 

 

- Недостаје ми... наравно да ми недостаје! И овако и у том стваралачком смислу! Она је била командант параде за текстове... Ја нисам имао потребу да тада учествујем у томе... Сада сам почео и тиме да се бавим, да улазим у ту сферу, и ту она фали. Тада се нисам мешао... Ја не бих ни радио да не осећам потребу да треба да радим и стварам и даље - рекао је Фута.

- Радићу нешто и за Цецу, пробаћемо па ћемо видети... Сада осећам потребу да радим са онима са којима никада нисам сарађивао, али полако.

Фута је проговорио и о Маринининим текстовима које је пронашао након њене смрти:

- Има још можда две три песме које су комплетне, које чекају правог интерпретатора... остало су неки делови. Сада не желим ја да то неком дајем да дорађује, али видећемо како ће бити и шта ће бити - закључио је Фута.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО: