- Нико не зна да те изнервира као мама, а, са друге стране, нико не уме да те воли као мама. Нека њена понашања према мени препознајем у својим понашањима према деци. Она је умрла пре 12 година, када сам ја имала 33-34 године. Осећам као да нисам стигла да је, као зрела особа, испроцесирам и видим - испричала је Ана у подкасту "Постер".

Фото: РТС принтскрин

 

- Кад сам била мала нисам је довољно виђала јер је била стјуардеса. Нисмо имале пуно времена заједно. Нека понашања сада освешћујем и захвална сам јој што се тога тиче, захвална на ономе што ми је оставила у наслеђе - додала је Ђурићева.

Подсетимо, певачица Ана Ђурић Констракта је, приликом давања последњег интервјуа, први пут потпуно огољено проговорила о свађама у браку.

- Не свађамо се на дневном нивоу. То око чега смо се свађали су мало озбиљније теме и не бих да причам о томе. Једноставно је дошло до неразумевања суштински. Што се овог свакодневног тиче, то није нормално колико се не свађамо. Раније смо се свађали док је он пушио, па сам му стално говорила да пуши на тераси, он би говорио: "Ево сад ћу!", а ипак би запалио у дневној соби - испричала је Ана у подкасту "Постер".