Bivša pevačica Dunja Ilić, koja se sada predstavlja kao Ajla Begović objavila je na Instagramu sliku oca koji je izvršio samoubistvo.

Dunja je tek nedavno govorila o njemu, a sada je objavila i sliku i napisala:

- Fališ ćale...Ne mogu da spavam...Znaš ti to, budila bih te da pričamo do šest ujutru dok nam Leposava i stenci vrte repicima oko nogu. Sa mnom se ćalac dešava nešto što bi samo ti razumeo. Da te ne davim više. Spavaš ti sad napokon mirno na oblacima. Voli te tvoj Dule, napisala je ona.

Foto: Instagram printskrin/_sashathewicked_

 

 

Podsetimo, Dunja je nedavno, tek nakon 10 godina medijske ilegale odlučila da progovori o samoubistvu njenog oca.

- Nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem koji je imao ceo grad. "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više." Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno.

Pevačica je takođe pormenila veru, tačnije prešla je u islam, a zatim je podnela i prijavu za pormenu imena, pa će se tako od sada zvati Ajla Begović.

- Podnela sam zahtev za promenu imena i sada je to proces. Čekam da u zvaničnim dokumentima budem Ajla Begović, kao što sam upisana na Instagramu. Ajla znači "mesečinom obasjana". Kad sam prihvatala islam, imala sam pravo da izaberem ime, ne moraš da menjaš svoje ime ukoliko nije uvredljivo po veri. Moje ime Dunja nikako nije uvredljivo. Čak ima Dunja pevačica, Dunja Fazlić u Bosni, ima dosta Dunja koje su islamske veroispovesti. Sam taj čin preuzimanja vere je bio ekstravagantan, pa je bilo previše odmah i ime, tako da nekako nisam skupila hrabrosti 14 godina da to uradim, a bila mi je želja. A inače, izvinjavam se svim Dunjama, ali ja ne podnosim organski ime Dunja. Znači meni je to jedno od najgorih "Dunja" i "Anastasija". Izvinjavam se svim Dunjama i Anastasijama. Ime sam videla od jedne devojke u lajvu i mnogo mi se dopalo, pitala sam je smem li da uzmem, govorila je pevačica.

BONUS VIDEO: