Бивша певачица Дуња Илић, која се сада представља као Ајла Беговић објавила је на Инстаграму слику оца који је извршио самоубиство.

Дуња је тек недавно говорила о њему, а сада је објавила и слику и написала:

- Фалиш ћале...Не могу да спавам...Знаш ти то, будила бих те да причамо до шест ујутру док нам Лепосава и стенци врте репицима око ногу. Са мном се ћалац дешава нешто што би само ти разумео. Да те не давим више. Спаваш ти сад напокон мирно на облацима. Воли те твој Дуле, написала је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/_сасхатхеwицкед_

 

 

Подсетимо, Дуња је недавно, тек након 10 година медијске илегале одлучила да проговори о самоубиству њеног оца.

- Није извршио самоубиство због мог лајва или мене. Генерално је тих 10 дана била огромна тензија зато што су мени обећавани италијански папири, мени је било врло битно да останем у Италији. Обећавано ми је, то се стално померало. Не знам зашто је мој отац кривио себе зато што ја не могу да добијем то што желим. Била сам јако бесна тих дана јер сам схватила да од тога нема ништа и нешто сам му викала на телефон, на крају и спустила слушалицу. Мени је након тога стигла порука, порука коју сам ја објавила на Инстаграму са све његовим бројем који је имао цео град. "Ти си изврсна, жао ми је што не могу да ти пружим више." Не разумем зашто је себе кривио, пружио ми је довољно и више него довољно.

Певачица је такође порменила веру, тачније прешла је у ислам, а затим је поднела и пријаву за пормену имена, па ће се тако од сада звати Ајла Беговић.

- Поднела сам захтев за промену имена и сада је то процес. Чекам да у званичним документима будем Ајла Беговић, као што сам уписана на Инстаграму. Ајла значи "месечином обасјана". Кад сам прихватала ислам, имала сам право да изаберем име, не мораш да мењаш своје име уколико није увредљиво по вери. Моје име Дуња никако није увредљиво. Чак има Дуња певачица, Дуња Фазлић у Босни, има доста Дуња које су исламске вероисповести. Сам тај чин преузимања вере је био екстравагантан, па је било превише одмах и име, тако да некако нисам скупила храбрости 14 година да то урадим, а била ми је жеља. А иначе, извињавам се свим Дуњама, али ја не подносим органски име Дуња. Значи мени је то једно од најгорих "Дуња" и "Анастасија". Извињавам се свим Дуњама и Анастасијама. Име сам видела од једне девојке у лајву и много ми се допало, питала сам је смем ли да узмем, говорила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: