Наиме, како је Тања Бањанин једном приликом причала, први супруг ју је оставио док је била трудна, јер се заљубио у другу жену.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Три боје звука - Званични канал

 

- Човек се баш заљубишка док сам била трудна. После првог брака сам била разбијена на ситне комаде, како психички тако и физички. Мој тадашњи муж је нашао другу. Ћерка је имала тек два месеца, а муж ми саопштава да је заљубљен у другу. Искрено, једва сам се подигла из тога. Ја сам му ствари спаковала у кесе. Више од годину дана ми је било потребно да изађем из кризе - испричала је певачица у неколико наврата за домаће медије.

Иако се као лавица изборила за своју децу, Тања свом родитељству ипак налази ману и признаје да би неке ствари урадила другачије.

- Требало бих више да стављам себе на прво место, бар у неким ситуацијама, уз поштовање свих и љубав према свим својима, али не може човек против себе- објаснила је Тања уз речи да је њена природа просто таква.

Фото: Јутјуб принтскрин/Барбатус Цалвус

 

- Стално нешто узмичем, и моја мама ми то пребацује, али ја просто нисам наметљива, никад нисам знала да се прогурам. И мислим да човек и не треба да се потура нигде, ако заслужује све ће то само доћи - искрена је била певачица.

Тања је након љубавног бродолома покушала да настави даље, међутим и са другим браком није имала среће.

- Код нас је тај наш крај дуго трајао. Нисмо се волели и нестало је поверење. Кап која је прелила чашу био је одлазак на свадбу код момка из мог бенда. Муж није хтео да иде са мном. Њему увек нешто не одговара, било да су то музика, друштво или хладна сарма. Тад је у мени нешто пукло - испричала је Тања једном приликом.