Još uvek se nije smirila situacija posle vesti  da je Sloba Radanović "ukrao" pesmu pevačici, a već kreće nova spekulacija. 

Dara je pevačica nedavno optužila Slobu Radanovića da joj je ukrao pesmu i sad na Jutjubu ispod pevačeve verzije piše da je popularna Novosađanka vlasnica numere.

Na fotografijama u okviru teksta, Dari i Željku i njenom timu saradnika deluje kao da nemaju dovoljno mašte, pa su rešili da kopiraju spot DŽenifer Lopez do detalja. Reč je o duetskoj pesmi DŽenifer Lopez i Malume "Pa' Ti + Lonely" iz 2020. godine. Ovaj spot samo na Jutjubu ima 229 miliona pregleda. Maluma je španski muzičar koji ima ulogu detektiva koji zavodi DŽej Lo, pa s njom završava i u krevetu. Tokom noći u luksuznu vilu u kojoj spavaju upadaju specijalci i odvode DŽenifer iz kreveta pravo na ispitivanje. NJu u stanici ispituje upravo Maluma u panciru, oko koga se sve vreme oko stola uvija zanosna Latinoamerikanka.

Foto: Printskrin/Jutjub/ IDJVideos.TV

 

Pevačica je nedavno priznala da je u svom novom spotu za singl "Like What" iskopirala Kardi Bi, i to tako što su američka reperka i njeni saradnici ukrali ideju za pojedine kadrove iz spota za pesmu "Koka roka". 

Foto: Printskrin/Jutjub/ Jennifer Lopez

 

Tu nije kraj, Dara se u svojoj pesmi neću kući pojavila u bodiju s neobičnim korsetom, dok je Milica istu odevnu kombinaciju nosila nekoliko meseci ranije u ekranizaciji pesme "Selfi". Da nije u pitanju koincidencija, opet je dokazala Bubamara kada se u sledećem kadru istog spota pojavila u kupaćem kostimu, koji je Milica takođe ponela pre nje u spotu za pesmu "Demantujem".

(Kurir)

BONUS VIDEO: