Још увек се није смирила ситуација после вести  да је Слоба Радановић "украо" песму певачици, а већ креће нова спекулација. 

Дара је певачица недавно оптужила Слобу Радановића да јој је украо песму и сад на Јутјубу испод певачеве верзије пише да је популарна Новосађанка власница нумере.

На фотографијама у оквиру текста, Дари и Жељку и њеном тиму сарадника делује као да немају довољно маште, па су решили да копирају спот Џенифер Лопез до детаља. Реч је о дуетској песми Џенифер Лопез и Малуме "Па' Ти + Лонелy" из 2020. године. Овај спот само на Јутјубу има 229 милиона прегледа. Малума је шпански музичар који има улогу детектива који заводи Џеј Ло, па с њом завршава и у кревету. Током ноћи у луксузну вилу у којој спавају упадају специјалци и одводе Џенифер из кревета право на испитивање. Њу у станици испитује управо Малума у панциру, око кога се све време око стола увија заносна Латиноамериканка.

Фото: Printskrin/Jutjub/ IDJVideos.TV

 

Певачица је недавно признала да је у свом новом споту за сингл "Лике Wхат" ископирала Карди Би, и то тако што су америчка реперка и њени сарадници украли идеју за поједине кадрове из спота за песму "Кока рока". 

Фото: Printskrin/Jutjub/ Jennifer Lopez

 

Ту није крај, Дара се у својој песми нећу кући појавила у бодију с необичним корсетом, док је Милица исту одевну комбинацију носила неколико месеци раније у екранизацији песме "Селфи". Да није у питању коинциденција, опет је доказала Бубамара када се у следећем кадру истог спота појавила у купаћем костиму, који је Милица такође понела пре ње у споту за песму "Демантујем".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: