Недавно је у медијима изашла права драма када је реч о заради њеног мужа. Већ неко време се прича да Верица финансира Вељка, а сада је креаторка открила истину. 

- Истина је, издржавам га. То је чињеница, ако је то неком битно. Мислим да је много већа трагедија овог друштва то што човек с таквим потенцијалом ради за плату од 35.000 динара и нема могућност да покаже колико зна и уме. Не знам како друге жене гледају на финансије, али за мене је нормално да су у браку зараде партнера заједничке, те нас двоје имамо исту касу. Тако сам васпитавана и тако живим. Неки кажу да је Вељко са мном због пара, али ја сам сигурна да ће он једнога дана направити велику каријеру и да ме ни тада неће оставити - рекла је Верица, која се недавно пријатељима похвалила да се њене прогнозе на рачун супругове каријере лагано обистињују те да већ сада, на основу онога што заради он њу може да издржава.

Подсећања ради, венчање овог пара догодило 2013. године, а данима се причало о њима због разлике у годинама. Причало се да та љубав неће опстати, али упркос причама истрајали су.  

‒ Вељко ми је послао поруку на Фејсбук, уз питање да ли бисмо могли да сарађујемо. Помислила сам да хоће да буде манекен и одговорила му да не правим гардеробу за мушкарце. Објаснио ми је да је музичар, да му се допада то што радим, а пошто свака ревија има музичку подлогу предложио сарадњу. Рекла сам му шта је тема ревије коју припремам, он ми је послао своју идеју и тако је све кренуло ‒ открила је, Верица својевремено у емисији „Венчање од А до Да“ мало познат податак како је започела њена романса са садашњим супругом.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: