Dragana Kosjerina koja će 9. juna stani na "ludi kamen" s verenikom Bojanom Perduvom, rođena je 22. avgusta 1987. godine u Sarajevu, a sa sedam godina se sa porodicom preselila u Beograd. Već kao mala pokazala je da je veoma talentovana i ambiciozna, a u 17. godini je počela da se bavi manekenstvom i postigla zavidan uspeh. Bila je i jedan od top modela agencije "Models".

Foto: RTS printskrin

 

 

Voditeljsku karijeru započela je kao sportski novinar, a danas je jedno od poznatijih lica RTS-a. Želela je da bude stomatolog, strast prema tom zanimanju opravdava njen odličan uspeh u "Zubotehničkoj školi", nakon čega je pokušala da upiše psihologiju na Filozofskom fakultetu. Međutim, nije uspela da prođe prijemni, pa je napravila pauzu od jedne godine.

Nakon toga upisuje "Fakultet za kulturu i medije" na kome je uspešno diplomirala. Još jedan u nizu njenih uspeha je master rad pri UNESCO katedri na "Fakultetu za umetnost" u Beogradu.

Foto. Printskrin/Jutjub/ Petar Nedeljković

 

 

Dragana Kosjerina i njen verenik Bojan Perduv će se venčati u nedelju, 9. juna. Sama ceremonija venčanja biće upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih hotela. Kumovi, porodica, kolege i prijatelji okupiće se da budućim mladencima požele sve najlepše u bračnom životu i s njima proslave venčanje, a izvor blizak voditeljki otkrio je mnoštvo detalja, kao i da je cena mesta u hotelu 229 evra po osobi.

BONUS VIDEO: