Tanja Savić uskoro navodno staje na ludi kamen sa svojim izabranikom Muhamedom Bešićem.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private/thelifeofmuki

 

Iako se čini da joj sve cveta u životu, malo je poznata činjenica da je pevačica bila u vezi sa oženjenim kolegom, te da je zbog tog odnosa imala neviđene probleme.

Naime, pre nešto što se udala za bivšeg supruga Dušana Jovančevića bila je u vezi sa Darkom Filipovićem, a pre njega volela je Bađija, folk pevača čije je ime Stanko Nedeljković.

Bađi je sam priznao da ga je Tanja umalo koštala braka.

 

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

 

Pevač je jednom prilikom javno govorio o svom odnosu sa Tanjom Savić

- Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! - objasnio je pevač 2014. godine.

FOTO: Printskrin Jutjub badji

 

Pevačica ne krije da će ponovo biti mlada, ali jednom prilikom je otkrila da želi da ovog puta napravi veliku svadbu i obuče venčanicu.

- Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu. Nisam nikada, a volela bih. Želim da napravimo veliku svadbu! Videćemo da li ćemo sleteti avionom, pošto se ja bojim, ali Muki je profesionalac u tome i ne bi trebalo da brinem - rekla je Savićeva i otkrila čime ju je pilot osvojio:

- Ja padam samo na emocije, a i imam i šesto čulo koje me vodi... Bilo mi je važno da ne pije alkohol i da ne koristi nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, vozio je mene i moju ekipu i odmah mi je zapao za oko. Bio je to mali avion za privatne letove, tako da sam mogla lepo da ga vidim. Malo posle toga krenulo je naše dopisivanje...

Foto: Novosti

 

Tanja je ubeđena da će joj ova ljubav opstati, iako je od Mukija starija 11 godina.

- Ne smetaju mi godine, nekad se osećam kao da sam ja mlađa i mnogo toga učim od njega. To što je mlađi samo znači da je slađi! U njemu sam prepoznala ozbiljnost, on nije klinac - rekla je pevačica, koja svog izabranika već zove mužem.

- Moj suprug je zaista divan! Niko nije ni znao da smo više od dve godine zajedno!