Тања Савић ускоро наводно стаје на луди камен са својим изабраником Мухамедом Бешићем.

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате/тхелифеофмуки

 

Иако се чини да јој све цвета у животу, мало је позната чињеница да је певачица била у вези са ожењеним колегом, те да је због тог односа имала невиђене проблеме.

Наиме, пре нешто што се удала за бившег супруга Душана Јованчевића била је у вези са Дарком Филиповићем, а пре њега волела је Бађија, фолк певача чије је име Станко Недељковић.

Бађи је сам признао да га је Тања умало коштала брака.

 

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

Певач је једном приликом јавно говорио о свом односу са Тањом Савић

- Молим вас о њој немојте ништа да ме питате! Јесам причао о вези са Тањом и због тога сам могао да се разведем, могла је да ме кошта брака. Једва сам се тада помирио са женом, молио је да не поднесе папире за развод брака. Рекла ми је ако још једном поменем Тањино име – одмах развод! Не могу и не смем да причам ништа, разумите ме! - објаснио је певач 2014. године.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб badji

 

Певачица не крије да ће поново бити млада, али једном приликом је открила да жели да овог пута направи велику свадбу и обуче венчаницу.

- Одувек сам сањала да носим венчаницу. Нисам никада, а волела бих. Желим да направимо велику свадбу! Видећемо да ли ћемо слетети авионом, пошто се ја бојим, али Муки је професионалац у томе и не би требало да бринем - рекла је Савићева и открила чиме ју је пилот освојио:

- Ја падам само на емоције, а и имам и шесто чуло које ме води... Било ми је важно да не пије алкохол и да не користи недозвољене супстанце. Ми смо се упознали у авиону, возио је мене и моју екипу и одмах ми је запао за око. Био је то мали авион за приватне летове, тако да сам могла лепо да га видим. Мало после тога кренуло је наше дописивање...

Фото: Новости

 

Тања је убеђена да ће јој ова љубав опстати, иако је од Мукија старија 11 година.

- Не сметају ми године, некад се осећам као да сам ја млађа и много тога учим од њега. То што је млађи само значи да је слађи! У њему сам препознала озбиљност, он није клинац - рекла је певачица, која свог изабраника већ зове мужем.

- Мој супруг је заиста диван! Нико није ни знао да смо више од две године заједно!