Ипак, његова мајка Николета, после смрти свог супруга Милорада 2018. године, остала је да живи на старом породичном имању, које се налази прекопута синовљеве нове куће.

Екипа "Курира" је са некадашњим комшијама бившег фудбалера, а сада успешног менаџера, поразговарала о Душку и његовој мајци, за коју су изузетно везани и он и његова сестра Катарина.

Фото: АТА имагес

 

 

- Душка не виђамо више често овде као некад, кад је редовно долазио. Он је јако културан млади човек, који се не стиди својих корена и места одакле је потекао. Био је одувек добро дете, а такав је и остао. Нормалан и фин човек. Увек кад дође да посети мајку, уредно се јави свима нама и накратко поразговара. Долази за велике празнике, такође и његова сестра Катарина. Често доведе и своје ћерке, оне обожавају да проводе време овде код баке на селу. Нема лепшег од тога, рекли су мештани Орловата.

Како смо сазнали од продавачице у локалној продавници, Душкова мајка Николета живи у кући прекопута синовљеве, на старом породичном имању и често обилази његову некретнину како би се уверила да је све у реду.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако су Душко и његова још увек званична супруга Јелена Карлеуша последњих недеља једна од главних тема у медијима, након што је у јавност испливала његова преписка са Северином, како су нам рекле Тошићеве комшије, његова мајка никад није желела да коментарише брак свог сина.

- Николета се никад није мешала у брак свог сина, нити је желела да коментарише ни Душков, а ни снајин живот уопште за медије. Она је жена која гледа своја посла, своје имање. Врло је скромна и фина. Најбитније јој је да су јој деца срећна, а у њихове одлуке се никад није мешала, па неће ни сад. Ми њу јако сви поштујемо овде у селу, рекао је један саговорник.

Интересовало нас је и да ли су у скорије време у свом селу имали прилику да виде Душкову супругу Јелену.

- Док су били у добрим односима, доводили су децу заједно, а сад то ради само Душко. Јелена је волела да долази овамо и да проведе неко време у природи с фамилијом свог мужа. Искрено да вам кажем, сад не памтимо кад смо је овде видели последњи пут. Има томе сигурно неколико година, додали су они.

С Тошићевим суседима дотаки су се и "афере Северина", која је настала када је хрватска певачица послала Јелени приватну преписку из које се види да је Душко покушао да флертује с њом. Они сматрају да су медији цео случај преувеличали.

- То воле медији мало да напумпају. Ми мислимо да Душко није имао намеру да заведе Северину. Ми гарантујемо да је он добар човек и немамо разлога да мислимо другачије, завршили су саговорници.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: