Брак и однос музичке диве Јелене Карлеуше и њеног супруга, некадашњег фудбалера, а сада фудбалског менаџера Душка Тошића, на климавим је ногама већ неколико година, што је и сама певачица неколико пута истакла. 

Ипак, њих двоје су и даље у браку и живе заједно у вили на Дедињу, а Јелена је шокирала комплетну јавност када је на друштвеним мрежама објавила поруке које је њен и даље законити супруг слао хрватској певачици Северини Вучковић. 

Наиме, Северина јој је послала преписку са њеним мужем, наводно у жељи да је испровоцира, што је Јелена објавила. У порукама се види да је Душко тај који инсистира на упознавању и испијању кафа са Северином, која му је одговорала у строгом тону, а у једном моменту му је поручила да не би требао да јој пише. 

Фото: АТА имагес

 

 

Северина не престаје са провоцирањем Душка Тошића, а за то користи речи из преписке, која је недавно угледала светлост дана.

Тако је она одговарала на бројне коментаре својих пратиоца испод њене последње објаве, а у одговорима на питања је користила идентичне реченице из дописивања са некадашњим фудбалером.

Фото: Инстаграм принтскрин/северина

 

 

Друг ради прави сину 18. рођендан. Радиш ли то? Ради ли се? Пијемо? Упознаћемо се! Добро јутро С. - само су неки од коментара, на шта је Северина одговарала као што је одговарала супругу Јелене Карлеуше:

Радим ли му рођендан? Не. Певам - да. Али не знамо се… Како? - писала је Северина у коментарима.

БОНУС ВИДЕО: