Brak i odnos muzičke dive Jelene Karleuše i njenog supruga, nekadašnjeg fudbalera, a sada fudbalskog menadžera Duška Tošića, na klimavim je nogama već nekoliko godina, što je i sama pevačica nekoliko puta istakla. 

Ipak, njih dvoje su i dalje u braku i žive zajedno u vili na Dedinju, a Jelena je šokirala kompletnu javnost kada je na društvenim mrežama objavila poruke koje je njen i dalje zakoniti suprug slao hrvatskoj pevačici Severini Vučković. 

Naime, Severina joj je poslala prepisku sa njenim mužem, navodno u želji da je isprovocira, što je Jelena objavila. U porukama se vidi da je Duško taj koji insistira na upoznavanju i ispijanju kafa sa Severinom, koja mu je odgovorala u strogom tonu, a u jednom momentu mu je poručila da ne bi trebao da joj piše. 

Foto: ATA images

 

 

Severina ne prestaje sa provociranjem Duška Tošića, a za to koristi reči iz prepiske, koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Tako je ona odgovarala na brojne komentare svojih pratioca ispod njene poslednje objave, a u odgovorima na pitanja je koristila identične rečenice iz dopisivanja sa nekadašnjim fudbalerom.

Foto: Instagram printskrin/severina

 

 

Drug radi pravi sinu 18. rođendan. Radiš li to? Radi li se? Pijemo? Upoznaćemo se! Dobro jutro S. - samo su neki od komentara, na šta je Severina odgovarala kao što je odgovarala suprugu Jelene Karleuše:

Radim li mu rođendan? Ne. Pevam - da. Ali ne znamo se… Kako? - pisala je Severina u komentarima.

BONUS VIDEO: