Подсетимо, фудбалер је изјавио да споразумно покушава да се разиђе од Јелене.

- Преко адвоката покушавамо да се договоримо око споразумног развода брака. На ту тему одржали смо неколико састанака, који су се, нажалост, завршили неуспешно. И даље покушавам да избегнем развод по тужби, јер би то било трауматично искуство за све нас, нарочито за нашу децу. Надам се да ћемо се у наредном периоду споразумно договорити око развода брака, што је у интересу свих - изјавио је спортиста за Курир.

Карлеуша је сада навела да мора да реагује на "извртање истине". Она је објавила преписку са Душковим адвокатом у којој пише:

Фото: АТА имагес

 

- Добар дан, Да ли имамо неких нових информација на тему развода? Да ли сте направили план са Душком? Нема разлога више да се губи време и да се чека. Хоћу да се реши развод што пре јер Душко одлази од куће по 10 дана да "ради" како каже, "ради" по ноћним клубовима и са женама лоше репутације, што мене изузетно угрожава као јавну личност, приморана сам да заустављам те приче у медијима. Желим што пре да одвојим децу и мене од те лоше приче, његовог опијања, излазака итд. Док се није направио већи проблем. Деца су под константним стресом и да не настављам даље. Да ли постоји план? - написала је ЈК, како пише, Душковом адвокату, на шта јој је он одговорио:

- Јелена, начелни план постоји, али морам да то потврдим са Душком, кад се врати из Истанбула, па ћу контактирати колегу са конкретним предлогом - написао јој је адвокат.

Фото: АТА имагес

 

Карлеуша је наставила преписку и инсистирала да се процес убрза.

- Разумем, али мора све да се убрза јер не желим да се живот своди на чекање Душка да од... - део је поруке коју је објавила, али се остатак не види.

Иначе, како се може видети из приложеног, преписка је наводно настала 23. маја 2022. у 9:46 ујутру.

Фото: Инстаграм принтсркин/karleusastar

 

Јелена је још навела да је она једини иницијатор развода.

- Демантујем тврдње у изјави где помиње његове неуспеле покушаје споразумног развода. Једини иницијатор развода сам ЈА, а на сваки предлог споразумног решења, до дан данас, иако су прошле године, Душко, ни његов адвокат НИКАДА нису одговорили - истакла је Јелена Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО: